收藏本頁
免費課程咨詢:400-801-6269(8:30-21:30)

成人高考考試網

?成人高考培訓
當前位置: 成人高考 > 考試試題 >  高起點模擬 >  文章

2020年成人高考高起點英語考試模擬試題(4)

2020-03-04 15:22:11來源:成人高考考試網分享
導讀:很多人都想通過提升學歷來增加自己的競爭力,可以找一份更好的工作。成人高考考試成為眾多在職人員的選擇,那么在準備成人高考備考前,一定要關注成人高考的相關政策,跟得上政策的變化。

很多人都想通過提升學歷來增加自己的競爭力,可以找一份更好的工作。成人高考考試成為眾多在職人員的選擇,在備考階段,刷題是不二之選,坦途網成人高考考試頻道在這里給大家整理收集了一些成人高考英語考試模擬試題,希望可以幫到大家。

四、閱讀理解(共15小題:每題3分,共45分。)閱讀下列短文,然后根據短文的內容從每小題的四個選擇項牛選出最佳的一項。

(三)

A woman:heads into apopular New York City coffee shop on a cold:winter rooming.Just ahead of her,a man drops a few papers.The woman pauses to help gather them.A clerk ata busy store thanks a customer who has just bought something."Enjoy"the young woman says,smiling widely."Have a nice day."She sounds like she really means it.These arethe common situations we may see every:day.

However,in her best-selling book Talk to the Hand,Lynne Truss argues that common good manners such as saying"Excuse me"almost no longer exist.There are certainly plenty who would agree with her.According to one recent study,70 percent of the U.S.adults(成A.)said people are ruder now than they were 20 years ago.

Is it really true?We decided to find out if good manners are really hard to see.In this politeness study,reporters were sent to many cities in the world.They performed three experiments:"door tests"(would anyone hold the door open for them?);"paper drops"(who would help them gather a pile of"accidentally"dropped papers);and"service tests"(which salesclerks would thank them for a purchase)

In New York,60 tests(20 of each type)were done.Along the way,the reporters met all types of people:men and women of different races,ages,professions(職業),and income levels.And guess what?In the end,four out of every five:people they met passed their:politeness test making New York the most polite city in the study.

44,What does Lynne Truss argue in Talk to the Hand?.

A.People are not as polite as they used to.

B."Excuse me"is not welcome nowadays.

C.Of all the adults in the US 70%are rude,

D.People don't care about manners any more.

參考答案:A

45.What is TRUE about the politeness study discussed in the passage?

A.The study was reported in many cities of the world.

B.New York was the most suitable city for the experiment.

C.Sixty tests were designed to see if people are polite to each other.

D.Experiments were performed to see if common good manners exist.

參考答案:D

46.What is found in the study?

A.More people passed the tests in New York than in any other cities.

B.Different kinds of people acted differently in the New York tests.

C.Four out of five people passed the politeness test in the study.

D.Manypeople in the experiment passed the tests by guessing.

參考答案:A

(四)

This is not a diet(減肥食譜)or a hard~exercise program.Nobody can stick to those for long.Instead,it's a simple way to make weight loss a natural part of the life you already live.And guess what?It's fun!You don't have to give up the foods you love or do regular exercises.It's about balancing calories(平衡卡路里)in tiny ways that add up to big benefits(好處).You just use some tricks the"naturally thin"people do.Pick the ones you like,stick with them,and you'll lose weight and be strong!

Talk it UP Every time you pick Up the phone,stand up and walk around.Heavy people sit on average two and h half hours more every day than thin people,according to astudy.

Get face time We use e-mailso much that we've forgotten what our colleagues look like.

Pick a colleague or two who sit farthest from you:and deliver 10 of those daily messages in person.And go out of your way:go to a bathroom ora copy machine on another floor and take the stairs,of course.

Think about your drink Consider beer or wine instead of a frozen drink:A glass of regular beer has 140 calories and a serving of wine has 126 calories,while a strawberry daiquiri has about 300 and a margarita 340.

Reduce a total of 100 calories each day and you'll be able to lose about 10 pounds in a year.This is really not difficult to do.

47.What is mainly talked about in the passage?

A.How to do exercises daily.

B.How to lose weight easily.

C.How to work comfortably.

D:How to eat and drink regularly.

參考答案:B

48.Which of the following statements is TRUE according to the passage?

A.Thin people sit fewer hours daily than heavy people.

B.People deliver messages to their colleagues in person.

C.More people walk around when they talk on the phone.

D.Heavy people make longer phonecalls than thin people,

參考答案:A

49,What does the writer mean by“face time”in Paragraph 37

A.Time for getting to know each other.

B.Time for sharing ideas face to face.

C,Time for doing small jobs,

D.Time for sharing ideas face to face

參考答案:B

50.Which of the following probably has the most calories?

A.Strawberry daiquiri.

B.Regular beer.

C.Margarita:

D.Wine.

參考答案:C

五、補全對話(共5句;每句滿分為3分,共15分。)根據中文提示,把對話中缺少的內容寫在答題卡相應題號后。這些句子必須符合英語表達習慣。打句號的地方,用陳述句;打問號的地方,用疑問句。

提示:Daniel(D)去火車站迷了路。他問一個女孩(G),她也不熟悉這個地方。詢問警察(P)后得知,可以乘坐12路公共汽車。去最近的12路車站只需沿街直行,然后在第二個紅綠燈(traffic lights)處右轉。

D:Excuse me,51 I'm completelylost.

G:Oh,I'm sorry.I'm a stranger here myself.Why don't you ask the policeman over there?

D:Excuse me,officer.I'm asking about the way to the train station.

P:52 Just get off at the last stop and there it is.

D:Yes,Bus No.12,53?

P:Go ahead this way 54 You'll see the bus stop there.

D:Thanks a lot.

P:55

參考答案:

51.can you tell me where the train(/railway)station is/can youshow me the way to the train(/railway)station

52.You may take Bus No.12/Bus No.12 will take you there

53.but where is the nearest(bus)stop/but how can I find the nearest(bus)stop

54.Turn right at the second traffic lights

55.You're welcome/My pleasure

六、書面表達(滿分30分)

假設你是李明,在本市主要商業區的一家銀行找到工作后,給Jack發電子郵件,告訴他:

1.下周搬到牛津大道(Oxford Street)14號城市花園3-12室居住,該地靠近銀行:

2.雖然離Jack家遠了,但仍會像過去一樣常去拜訪他們;

3.歡迎Jack前往新家作客,電話為7635089。

注意:詞數應為100左右。

Hi,Jack,

sincerely yours,

Li Ming' Model essay:

Hi,Jack,

I've got a new job at a bankin the main business area of the city.I'm moving to 3-12 City Garden,14 Oxford Streetnext week.It's quite close to the bank.I've almost finished packing and hopefully the move will go smoothly.

Though my new home is about an hour's drive from your place,I'm sure I'll have time to visit you and your family often,as I did in the past years.You are welcome to visit my new home anytime at weekends.Call me at 7635089 and let me know how you'redoing.

Sincerely yours,

Li Ming

想要提升學歷,要趕在成人高考教育改革前,抓住機會。那么成人高考英語考試模擬試題大家就可以收藏起來了,相信大家通過努力,一定可以得償所愿,獲得理想大學的offer!

溫馨提示:因考試政策、內容不斷變化與調整,坦途網提供的以上信息僅供參考,如有異議,請考生以權威部門公布的內容為準!

成人高考培訓課程免費試聽

預約免費體驗課您的信息不會顯示在頁面上或泄露給他人,我們將會通過電話反饋給您

課程預約 立即提交

免費課程咨詢:400-801-6269        真道(北京)信息技術有限公司版權所有 京ICP備12044874號-1

教育顧問
咨詢電話
400-801-6269
电竞竞猜app <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>